Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, II. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2015-05-02

Hollósi Tünde

Szeretném megköszönni Hara Zsoltnak a kiváló elméleti oktatást,így a vizsga pofon egyszerű volt:)mind emellett az órák jó hangulatúak voltak:)Megszeretném még köszönni Bogdán Zsoltnak a gyakorlati oktatást, aki mindig türelmes volt, még akkor is ha sokadszorra ugyanazt hibáztam el, és amikor kezdtem feladni, biztatott, hogy ne adjam fel, meg lesz nekem is a jogsim:)Így is lett:)Rengeteg jó tanácsot adott amit hasznosítani tudtam a vezetés gyakorlása közben és ezek a tanácsok nincsenek egyik könyvben, neten sem:) Ha valamit nem értettem, bátran kérdezhettem, segített, hogy megértsem.Rugalmas, és nagyon jó humora van, az idő csak úgy repült, sajnáltam, amikor letelt.Bátran ajánlom mindenkinek:)Nem bántam meg, hogy ezt a sulit választottam:) Mindenkinek aki jogosítványt szeretne tudom ajánlani ezt a sulit, hiszen árban nagyon jó,minőségi oktatást adnak elméleti, és gyakorlati téren egyaránt.Rendkívül rugalmasak! Ami még fontos, emberként oktatnak, tisztában vannak azzal, hogy tanuló vagy, el kell sajátítanod az elméleti részt, amit meg kell értened, hogy beépítsd a vezetésbe, és a gyakorlati oktató is lépésről-lépésre halad,kommunikál veled, és ha sokadszorra mondja el ugyanazt akkor is türelmesen teszi, az a célja, hogy meglegyen a jogsid:)

2015-04-26

Bollér Krisztián

Ezúton szeretném megköszönni még egyszer Lippay Györgynek a türelmét, megértését és precizitását. Bátran merem ajánlani mindenkinek, szakmaisága és humora is kifogásolhatatlan. :)

2015-02-27

Vida Viktória

Szeretném megköszönni Hara Zsolt oktatónak a türelmét, kedvességét és az oktatáshoz való hozzá állását. Újra megszeretette velem a vezetést, élmény volt nála órákat venni :) Hiányozni fognak vele az órák. Köszönöm! Örülök, hogy ezt az iskolát és őt választottam, mint oktatót.

2014-11-01

Hetyei Melinda

Ezúton is szeretném megköszönni a Nebuló Autósiskolának a remek KRESZ oktatást, illetve a pontos és precíz tájékoztatást a jogosítvány megszerezésének lépéseiről. Hara Zsolt, neked pedig köszönöm a türelmet és kitartást, a remek órákat, neked köszönhetően egyre magabiztosabban vezetek már egyedül is!

2014-10-29

Kovács Mariann

Szeretnék köszönetet mondani az oktatómnak Lippay Györgynek a sok sok türelemért és a felkészülésért. Az órák mindig jó hangulatban teltek,í­gy egy élmény volt a tanulás! :)

2014-10-28

Hermann Ivett

Legjobb választás volt a Nebuló Autósiskola! Mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás szempontjából! Hálás köszönet TRINTER KATInak! Nyugodt szívvel ajánlom Mindenkinek, aki szeretne egy jól felkészült , türelmes, segítőkész oktatót.Munkáját lelkiismeretesen végzi, óráit egyénre szabottan tartja. Mazsolák! Ha a Nebulót és Trinter Katit választjátok a jogosítvány rövid időn belül garantált, nekem elhihetitek! :)

2014-10-08

Hoffmann Dóra

Mindenkinek ajánlom az iskolát! Színvonalas elméleti oktatás, jó hangulatú órákon. Vezetés szempontjából pedig köszönöm Maczák Bélának, a kellemes hangulatot az órákon, a sok türelmet. Ha türelmes oktatót szeretnél aki vicces, de a hibáidra kellően felhí­vja a figyelmet válaszd Őt! Még egyszer köszönök mindent az egész autósiskolának, a jogsival egy álmom vált valóra :)

2014-09-20

Réka

Szuper az oldal! Réka

2014-09-11

Bukovics Dorina

Sziasztok! Mindenkinek csak ajánlani tudom a sulit, garantáltan nem fogtok csalódni, mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás nagyon színvonalas és vidám hangulatban telik. A gyakorlati oktatást Lippay Gyurinál tanultam akinek szeretném megköszönni a pozití­v hozzáállást, a türelmet és a remek hozzáértést. Nagyon jó ember és kiváló oktató. Köszönöm szépen a sok jót! :)

2014-09-05

Blázsovics Petra

Sziasztok! Mindenkinek csak ajánlani tudom az iskolát! Garantált, hogy odafigyelve az oktatásokon játék lesz a tanulás és biztos siker a vizsga is! Ezúttal szeretném meg köszönni Hara Zsoltnak a színvonalas elméleti oktatást! Minden tiszteletem Vidák Csabáé nála türelmesebb, nyugodtabb, segítőkészebb oktatót keresve sem találhattam volna. Nélküle soha nem lenne jogosítványom! KÖSZÖNÖM!!!