Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 972-1917

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, I. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 972-1917

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2013-10-16

Szabó Réka

Élmény volt ennél az iskolánál tanulni!! Legfőképp Háhl Lacinak köszönöm a gyors és hasznos órákat! Egy álmom vált valóra,végre én is vezethetek!!!

2013-10-08

Molnár Kata

"Az álmok egy taní­tóval kezdődnek, aki hisz benned, aki noszogat, ösztökél és fölsegít a következő lépcsőfokra, miközben meg-megbökdös egy hegyes pálcával, melyet úgy hí­vnak: igazság." (D. Rather) Nekem Lippay Gyuri volt A tanító, végtelenül köszönök mindent neki, nagy élmény volt minden Vele töltött perc(amiből volt pár :) )!

2013-10-03

Nagy Erzsébet

Köszönöm a Nebuló autósiskolának és vezetőjének a rugalmas,segítőkész hozzáállást! Lippay György gyakorlati Oktatómnak meg az összes többit! Mellette megtanultam,hogy nincs lehetetlen! Mindig tudta mikkor hogyan erősítsen meg,hogy a csalódások után is fel tudjak állni! Végtelen türelmének, kő kemény munkájának köszönhetően jutottam el idáig! Egy kivételesen Jó Embert,páratlan humorral,mérhetetlen segí­tőkészséggel rendelkező embert ismerhettem meg a személyében! Köszönök mindent! :)

2013-10-02

Németh Kitti

Mindenkinek csak ajánlani tudom az iskolát! Köszönöm Zsoltnak az elméleti oktatást az érthető magyarázattal, és hatalmas köszönet Vidák Csaba oktatómnak a végtelen türelméért nála jobb,nyugodtabb,segítőkészebb oktatót nem is kívánhattam volna! Csupa jót tudok róla mondani!

2013-09-03

Schumacher

Hatalmas respect és köszönet Zsoltinak a kiemelten színvonalas elméleti oktatásért. Enélkül sokkal nehezebb lett volna a KRESZ, de érthető, logikus magyarázataival szinte gyerekjáték volt. :-)

2013-08-29

Sáfrány Zsüliet

Köszönetet szeretnék mondani a Nebuló autósiskolának, főleg Lippay György oktatómnak. Egy kedves,jókedéjű ember. Minedennapos vicceivel mosolyt csal a tanulók arcára. Nagyszerű oktató,és türelmes ember,csak ajánlani tudom. Szóval Gyuri a király !:) Válasszatok őt, és a Nebulót.

2013-08-24

Kovács Lilla

Köszönöm a szí­nvonalas oktatást a mindig kedves és türelmes oktatómnak, Trinter Katalinnak! :) nyugodt szí­vvel ajánlom bárkinek!

2013-08-09

Mezőfi Viktor

Vidák Csaba volt az oktatóm, és csak ajánlani tudom mindenkinek!! Nagyon türelmes és nagyon sokat segített hogy jogsim legyen! Köszönet neki :)

2013-08-06

Fertői Dorottya

Csak ajánlani tudom a Nebulót! Hárman kezdtük el a jogsit itt és külön KRESZ tanfolyamot indí­tottak nekünk, hogy tudjunk alkalmazkodni egyetemi óráinkhoz. Vidák Csaba úgy tanított meg vezetni, hogy mindenkinek minden elsőre sikerült! Nála nyugodtabb, türelmesebb, viccesebb oktatót nem is kívánhattunk volna! Nem utolsó sorban a mai napig mindhárman imádunk vezetni. Köszönet érte! :)

2013-07-09

Makai Barbara

3 hónap rögös útját jártuk végig Lippay Gyurival, akivel e rövid idő 3 napnak tűnt. Amennyiben valaki egy kedves, nyugodt, vicces és imádni való emberrel szeretne megismerkedni, aki ezen felül még vezetni is megtaní­tja, akkor csak Őt válassza! :)