Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, II. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2021-03-03

Torma Boglárka

Köszönetet szeretnék mondani az iskola vezetésének, amiért a járványhelyzet kezdetekor biztosította az online tanfolyamra való átállást, és elősegítette a sikeres KRESZ-vizsgámat. Nagyon hálás vagyok Petruska Lászlónak is, a rugalmasságáért, türelméért és segítőkészségéért. Az órák jó hangulatban teltek, és úgy gondolom, hogy a lehető legtöbbet hoztunk ki belőlük. Megfelelő alapokat sajátíthattam el az oktatás során, és emellett nagyon megszerettem a vezetést is. Köszönöm a vizsgabiztosnak is a korrekt és barátságos magatartását a vizsgáim alatt! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2020-12-17

Kislaki Gréta

Köszönöm szépen Regényi Bánknak a türelmèt, és a színvonalas oktatást. A kellő szigorral és a támogatással elsőre sikeres vizsgát tettem! Remek oktatót és remek embert ismertem meg személyében,hálás vagyok érte! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

2020-02-16

Sávai Máté

Hálás köszönet a Magyar Gábor oktatónak, aki végtelen türelmével és értékes tanácsaival hozzájárult ahhoz, hogy sikeres forgalmi vizsgát tegyek! Máté

2020-01-10

Fóris Szabina Inez

" Azt gondolom jól döntöttem, amikor Magyar Gábort választottam gyakorlati oktatómnak. Sokat köszönhetek neki, hogy tegnap sikeres forgalmi vizsgát tettem. Gábor rutinos szakmai tudása és empatikus, higgadt emberi hozzáállása elismerést érdemel. "

2019-11-26

Vendég

Jó az oldal!

2019-11-21

Törnei Loretta

Köszönet Magyar Gábornak! A jó hangulatú gyakorlati órákét, a türelméért és azért, hogy színvonalas oktatásban részesültem. Nélküle nem sikerült volna :) Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2019-10-25

Fodor Enikő

Hálás köszönetem Magyar Gábornak mindenért! A színvonalas oktatásáért, a türelméjért, a hozzáállásáért, a bíztatásáért, hogy hitt bennem amikor én már kezdtem feladni, hogy jó kedvűen telt az összes óra a rosszabb napok ellenére is. Egy szóval köszönöm! Ajánlani tudom mindenkinek.

2019-09-12

Nagy Eszter Zsófia

Hálás köszönetem Magyar Gábornak, hogy végígkisért rázós utamon a jogsi megszerzéséig! Humoros hozzáállásának, rugalmasságának és bíztatásának segítségével sikerült átlendülnöm a vizsgadrukkon, így a harmadik nekifutásra, a mai napon végre egy sikeres forgalmi vizsgát tudhatok magaménak. Csak ajánlani tudom! Továbbá köszönöm a vizsgabiztosoknak a korrekt és barátságos magatartásukat a vizsgáim alatt!

2019-08-09

Bencze Szabina

Ezúton szeretném megköszönni a Nebuló Autósiskolának a színvonalas elméleti oktatást, de a legnagyobb szívből jövő köszönet Petruska Lászlót illeti, aki megtanított autót vezetni. Nagyon hálás vagyok a végtelen türelemért, szakértelemért, folyamatos biztatásért. A gyakorlati órákon garantált volt a jó hangulat, Laci humora ’fekete öves’:). Nagyon hiányozni fognak az azóta szállóigévé vált szófordulatai :). Kiváló oktatót és remek embert ismerhettem meg a személyében. Mindenkinek szívből ajánlom! (Laci, a focival csak óvatosan, a diákoknak szükségük van Rád:) )

2019-04-15

Papp Tamara

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a Nebulónak, hogy sikerült megszereznem a jogosítványom. :) Köszönöm a színvonalas elméleti oktatást Wölfling Jánosnak és Hara Zsoltnak. A legnagyobb hála és köszönet pedig Vidák Csabát illeti, akinek gyakorlati óráira mindig nagy lelkesedéssel és örömmel jártam, hiányozni is fognak. Egy élmény volt Tőle megtanulni az autóvezetés fortélyait. Nála szuperebb, kedvesebb, türelmesebb, lelkiismeretesebb, viccesebb oktatót keresve sem találhattam volna. Csak ajánlani tudom Őt mindenkinek! Köszönök mindent! :)