Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, II. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2019-10-25

Fodor Enikő

Hálás köszönetem Magyar Gábornak mindenért! A színvonalas oktatásáért, a türelméjért, a hozzáállásáért, a bíztatásáért, hogy hitt bennem amikor én már kezdtem feladni, hogy jó kedvűen telt az összes óra a rosszabb napok ellenére is. Egy szóval köszönöm! Ajánlani tudom mindenkinek.

2019-09-12

Nagy Eszter Zsófia

Hálás köszönetem Magyar Gábornak, hogy végígkisért rázós utamon a jogsi megszerzéséig! Humoros hozzáállásának, rugalmasságának és bíztatásának segítségével sikerült átlendülnöm a vizsgadrukkon, így a harmadik nekifutásra, a mai napon végre egy sikeres forgalmi vizsgát tudhatok magaménak. Csak ajánlani tudom! Továbbá köszönöm a vizsgabiztosoknak a korrekt és barátságos magatartásukat a vizsgáim alatt!

2019-08-09

Bencze Szabina

Ezúton szeretném megköszönni a Nebuló Autósiskolának a színvonalas elméleti oktatást, de a legnagyobb szívből jövő köszönet Petruska Lászlót illeti, aki megtanított autót vezetni. Nagyon hálás vagyok a végtelen türelemért, szakértelemért, folyamatos biztatásért. A gyakorlati órákon garantált volt a jó hangulat, Laci humora ’fekete öves’:). Nagyon hiányozni fognak az azóta szállóigévé vált szófordulatai :). Kiváló oktatót és remek embert ismerhettem meg a személyében. Mindenkinek szívből ajánlom! (Laci, a focival csak óvatosan, a diákoknak szükségük van Rád:) )

2019-04-15

Papp Tamara

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a Nebulónak, hogy sikerült megszereznem a jogosítványom. :) Köszönöm a színvonalas elméleti oktatást Wölfling Jánosnak és Hara Zsoltnak. A legnagyobb hála és köszönet pedig Vidák Csabát illeti, akinek gyakorlati óráira mindig nagy lelkesedéssel és örömmel jártam, hiányozni is fognak. Egy élmény volt Tőle megtanulni az autóvezetés fortélyait. Nála szuperebb, kedvesebb, türelmesebb, lelkiismeretesebb, viccesebb oktatót keresve sem találhattam volna. Csak ajánlani tudom Őt mindenkinek! Köszönök mindent! :)

2019-03-08

Tóth Gábor

Köszönöm szépen Magyar Gábornak a türelmèt,a színvonalas oktatást,és a sok biztatást. Soha nem gondoltam volna hogy elsőre sikeres forgalmi vizsgát teszek! De a sok biztatás és támogatás meghozta gyümölcsét! Remek oktatót és remek embert ismertem meg személyében,hálás vagyok érte! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

2019-01-24

Goják Anita

Magyar Gáborban egy türelmes, őszinte és jó humorú oktatót ismertem meg. Ajánlani tudom mindenkinek, mert érthetően magyarázza el a feladatot és segítőkész. Köszönöm.

2019-01-17

Gellén Klaudia

Ezúton is szeretném megköszönni Vidák Csabának a színvonalas oktatast,a rengeteg biztatást és a végtelen türelmet. Végtelenül hálás vagyok,amiert megtanított autót vezetni. Mai első sikeres forgalmi vizsgam is tükrözi az itt írottakat! Mindenkinek teljes szívből ajánlom!!!!!

2018-12-08

Márfi Zalán

A tegnapi sikeres forgalmi vizsgám után,szeretném megköszönni Magyar Gábornak a türelmét,és biztatását! Nagyon jól kezelte a nehezebb helyzeteket,kicsit sajnálom,hogy a jövőben már nem fog mellettem ülni az autóban :-) ! Csak ajánlani tudom minden nebulónak!

2018-11-25

Illés Alexandra

A Nebuló autósiskola hozzásegített egyik nagy vágyamhoz.. végre jogosítványom lett! A forgalmi vizsga is elsőre sikerült. Mindez nem jöhetett volna létre Hara Zsolt nélkül! Emelem kalapom a kitartásod miatt :) Köszönöm a rengeteg bíztatást, hatalmas nagy türelmet amit kaptam. A gyakorlati órák zseniálisan teltek, jó hangulatban. Őszintén szólva azért hiányozni fognak. Mindenkinek ajánlom az iskolát! Mind elméleti, mind pedig a gyakorlati képzésük is elsőosztályú!

2018-07-19

Buják Alexandra

Ezúton is szeretném megköszönni Vidák Csabának az oktatást, a szakértelmet, a rengeteg biztatást és a felém tanúsított végtelen türelmet. Nagyon hálás vagyok neki, amiért megtanított autót vezetni. Az órák nagyon jó hangulatban teltek, a legnagyobb elkeseredésemből is vissza tudott rángatni, hiányozni fognak. Nála jobb oktatót keresve sem találhattam volna- jól és érthetően magyaráz, nagyon megértő és nem utolsó sorban kitűnő a humora, így mindenkinek Őt ajánlom. Még egyszer nagyon köszönöm! :)