Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, II. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2013-05-29

Kaló Andrea

Csak ajánlani tudom! Az elméleti oktatás, amellett, hogy korrekt volt és színvonalas, jó hangulatban telt. Még sosem éreztem magam ilyen jól, vidáman és felszabadultan iskolapadban, mint az egészségügyi órákon. Trinter Katinak pedig millió köszönet a rengeteg türelemért, biztatásért és, hogy hitt bennem. Precíz és lelkiismeretes oktató, aki segít, hogy megismerd az autóvezetés minden csínját-bínját. :-) Örök hála érte!

2013-05-14

Lénárt Eszter

Az iskola nagyon jó, az árak szuperek. Én Vidák Csabánál tanultam, csak ajánlani tudom mindenkinek, főleg azoknak akik most ülnek majd először volán mögé:) Rendkí­vül türelmes, segítőkész, és mindent alaposan elmagyaráz, köszönöm neki:D

2013-05-07

Tóth Dominik

Szeretnék köszönetet mondani Lippay Gyurinak, remek oktató és az órák is nagyon jól teltek, csak ajánlani tudom! :)

2013-05-02

F Marina

Az egész suli nagyon korrekt és jó, az elméleti órák, beleértve az eü-t jó hangulatban teltek! Én oktatónak Csabát választottam és jobbat ki sem foghattam volna! Toleráns, segítőkész, megértő és jófej, lelkiismeretesen és naprakészen oktat! Nagyon köszönöm Neki! Zsolti pedig rugalmas és szintén jófej!

2013-04-24

Burján Borbála

Nehéz menet volt, de végre meg lett a jogsim! Köszönet a korrekt, emberközpontú munkátokért, példaértékű lehetne mások számára. És köszönet azért a bizalomért/önbizalomért, amit belém oltottatok és ami végigsegített utamon!

2013-04-22

Kovács Adrienn

Az én példám is mutatja, hogy viszonylag későn(29 évesen) is lehet jogosítványt szerezni. Lippay György segített hozzá kemény munkával, odafigyeléssel és végtelen türelemmel, hogy JÓL tanuljak meg vezetni, s ne csak meglegyen a jogsim. Olyan technikákra taní­t, amit mástól sosem hallottam. Testvérem is nála fog tanulni vezetni, mert másban nem b­ízunk, ő a legjobb oktató, ennyi :)

2013-04-18

Nagy Bence

Nagyon szépen köszönöm az autósiskolának, de főképpen az oktatómnak Lippay Györgynek A segítséget a felkészülést. El sem hitem hogy meg lett a jogosítványom ilyen rövid időn belül. Az iskoláról csak jót lehet mondani, teljesen meg voltam velük elégedve az oktatómnak meg köszönöm hogy keményen fogott és í­gy sikerült össze hozni a jogosítványomat.

2013-04-15

Orosz Norbert

Ezt az autósiskolát csak ajánlani tudom! Szí­nvonalas az oktatás, a felkészítés mind a KRESZ vizsgára, mind az egészségügyi vizsgára, de még a forgalmi vizsgára is! Lippay György, az oktatóm felkészített a vizsgára úgy, ahogy azt egy profi csinálja! Nem csak egy jó oktatóra, hanem egy jó barátra is leltem ebben az autósiskolába!

2013-04-12

Pesti Kálmán

Szeretném megköszöni a Nebuló autósiskolának az elméleten a színvonalas oktatást. És mindkét gyakorlati oktatómnak: Trinter Katalinnak, Vidák Csabának a türelmet,és tudást amivel hozzájárultak,hogy meglegyen a jogosítványom. Köszönök mindent !

2013-04-02

Olasz László

Én a tesómmal együtt végeztem el a sulit és Trinter Kata volt az oktatónk akinek szeretném megköszönni hogy segített nekünk fel készülni én csak ajánlani tudom mindenkinek köszönjük Kata