Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, II. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2014-05-15

Alexandra

Vidák Csabánál jobb oktatót kívánni sem lehet:)Köszönöm neki a sok-sok türelmet.Csak ajánlani tudom mindenkinek. Toleráns, segí­tőkész, megértő és jó fej, lelkiismeretesen és naprakészen oktat! Örülök hogy Ő oktatott, és mindent köszönök neki.

2014-04-24

Adri

Köszönet Trinter Katalinnak, nagyon kedves és nyugodt oktató. Örülök, hogy őt választottam. Mindenkinek ajánlom!

2014-04-17

Faragó Csaba

Köszönet Trinter Katalinnak! Hatékony, türelmes oktató aki rávilágít a tanuló hiányosságaira és segít kijaví­tani azokat. Csak ajánlani tudom a Nebulót!

2014-04-03

Kulcsár Miklós

Nagyon szépen köszönöm a Nebuló Autósiskolának mindazt, amit adott és biztosított! Hara Zsoltnak köszönöm a vidám és érthető KRESZ órákat! Gyakorlati Oktatóimnak is hálával tartozom: Maczák Bélának az alapok megtanításáért. Trinter Katalinnak pedig azért, hogy átvett, és hogy a maradék 18 órában olyan jó hangulatban tanította meg az apróbb elmaradt dolgokat, hogy sikeresen levizsgáztam! Köszi Kati, soha nem felejtem el! :)

2014-02-19

Schenk Marietta

Köszönet mindenért Trinter Katalinnak! Nála kedvesebb és segí­tőkészebb oktatót nem is kí­vánhattam volna. Örülök, hogy nála tanulhattam meg vezetni. Hiányozni fognak az órái! :)Mindenkinek csak ajánlani tudom!!

2014-01-17

Molnár Szabina

Nagyon jó iskola! Csak ajánlani tudom. Ezer köszönetet érdemel Lippay György, akinél vezetni tanultam! Köszönöm a kiváló oktatást, az állandó jókedvet és a türelmét! :)

2014-01-15

Janka

Szeretném megköszönni Trinter Katának a sok türelmét, biztatását és mindent amit az órák alatt átadott. Ha újra kezdeném, csak hozzá mennék megint :):)

2014-01-02

Brigi

Háhl Lacinak szeretném megköszönni utólag is, hogy alap órából tudtam megcsinálni a forgalmi vizsgát, amit a türelmének, figyelmességének és az órák jó hangulatának tudok be. Remek oktató, szívből ajánlom bárkinek!!:)

2013-12-10

Csilla Csenge

Beüli egy autóba és elindulni vele valahol, majd először kimenni a forgalomba... Mindezt egy olyan oktató mellett, aki a jobb oldalról talán jobban vezet, mint a balról, aki tudja előre, hogy mi fog összezavarni és sokadszor is megmutatja, elmondja hatalmas türelemmel emellett remek támpontokat ad, és kiváló a humora... Köszönöm Lippay Gyurinak, hogy Ő ült mellettem a jobb oldalon.

2013-12-06

Szakó Tímea

Hálás köszönet a Nebuló Autósiskolának, és különösen Sárkány Istvánnak, aki nélkül nem sikerült volna a forgalmi vizsgám! Külön köszönet a jó hangulatú órákért, a türelemért, kedvességért és a szaktudásáért! Mindenkinek tiszta szívből ajánlom mind az autósiskolát, mind Sárkány Istvánt, rendkí­vül szerencsések azok, akik nála tanulhatnak!