Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, II. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2023-09-27

Nagy János

A mai nap én is sikeres forgalmi vizsgát tettem! Nagyon szépen köszönöm Magyar Gábor oktatónak a kitartó, türelmes, oda figyelő és segítőkész munkáját! Nyugodt lelkiismerettel tudom őt ajánlani mindenkinek!

2023-09-23

Vranko Zsuzsanna

Jó az oldal. Zsuzsanna

2023-08-30

Zádori Gábor

Sikeres forgalmi vizsga!!! ✅ Nagyon szépen köszönöm Pálos Szabolcs -nak, hogy ennyire kitartó és türelmes volt hozzám! Hálás vagyok Neki, hogy akkor is motivált amikor gyengébben teljesítettem, és végül sikeresen elértük a közös célt! UI: Esetleg,ha valaki jogosítvány szerzésre pályázik, és szeretne egy nagyon jó oktatót, akkor bátran merem Őt ajánlani! ✌ Mint ember, és mint oktató nagyon kivételes!

2023-01-04

Bognár Beáta

Kedves Zsolt, és Gábor! Először is nagy hálával es tisztelettel tartozom nektek, mivel 0-ról kezdtem a vezetést, semmi előzmény nélkül, és nagyon türelmes és korrekt volt hozzám a Nebuló suli, kiemelném Magyar Gábor oktatót, aki nélkül nem sikerülhetett volna, közbejött a vírus, betegség stb de mindvégig segítettek nekem, és türelmesek voltak hozzám, volt mikor fel akartam adni de segítettek és sok sok óraszám után megszereztem a jogsit így 50évesen! Mindenkinek szeretettel ajánlani tudom a Nebuló autós iskolát.!!! Bognár Beáta

2022-08-25

Frank Zoltán

Szeretném megköszöni Magyar Gábornak a sikeres forgalmi vizsgámat. Egy nagyon kedves és türelmes embert ismertem meg a személyében, aki rendkívül segítőkész és soha nem adja fel!

2022-05-12

Stumberger Judit

Nagyon hálás vagyok oktatómnak a türelméért,Sas Attilának!Az ő biztatásának köszönhetem sikeres forgalmi vizsgámat!Megértő,jóindulatú ,,humoros embert ismertem meg személyében!Bátran ajánlom mindenkinek!

2022-02-07

Bódi Loretta

Szeretném megköszöni Magyar Gábornak a sikeres forgalmi vizsgámat. Remek embert és oktatót ismerhettem meg személyében, az órák mindig nagyon jó hangulatban teltek, mindent érthetően és logikusan elmagyarázott, szemléltetett. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek.

2021-03-03

Torma Boglárka

Köszönetet szeretnék mondani az iskola vezetésének, amiért a járványhelyzet kezdetekor biztosította az online tanfolyamra való átállást, és elősegítette a sikeres KRESZ-vizsgámat. Nagyon hálás vagyok Petruska Lászlónak is, a rugalmasságáért, türelméért és segítőkészségéért. Az órák jó hangulatban teltek, és úgy gondolom, hogy a lehető legtöbbet hoztunk ki belőlük. Megfelelő alapokat sajátíthattam el az oktatás során, és emellett nagyon megszerettem a vezetést is. Köszönöm a vizsgabiztosnak is a korrekt és barátságos magatartását a vizsgáim alatt! Mindenkinek csak ajánlani tudom!

2020-12-17

Kislaki Gréta

Köszönöm szépen Regényi Bánknak a türelmèt, és a színvonalas oktatást. A kellő szigorral és a támogatással elsőre sikeres vizsgát tettem! Remek oktatót és remek embert ismertem meg személyében,hálás vagyok érte! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

2020-02-16

Sávai Máté

Hálás köszönet a Magyar Gábor oktatónak, aki végtelen türelmével és értékes tanácsaival hozzájárult ahhoz, hogy sikeres forgalmi vizsgát tegyek! Máté