Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, I. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2019-04-15

Papp Tamara

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani a Nebulónak, hogy sikerült megszereznem a jogosítványom. :) Köszönöm a színvonalas elméleti oktatást Wölfling Jánosnak és Hara Zsoltnak. A legnagyobb hála és köszönet pedig Vidák Csabát illeti, akinek gyakorlati óráira mindig nagy lelkesedéssel és örömmel jártam, hiányozni is fognak. Egy élmény volt Tőle megtanulni az autóvezetés fortélyait. Nála szuperebb, kedvesebb, türelmesebb, lelkiismeretesebb, viccesebb oktatót keresve sem találhattam volna. Csak ajánlani tudom Őt mindenkinek! Köszönök mindent! :)

2019-03-08

Tóth Gábor

Köszönöm szépen Magyar Gábornak a türelmèt,a színvonalas oktatást,és a sok biztatást. Soha nem gondoltam volna hogy elsőre sikeres forgalmi vizsgát teszek! De a sok biztatás és támogatás meghozta gyümölcsét! Remek oktatót és remek embert ismertem meg személyében,hálás vagyok érte! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

2019-01-24

Goják Anita

Magyar Gáborban egy türelmes, őszinte és jó humorú oktatót ismertem meg. Ajánlani tudom mindenkinek, mert érthetően magyarázza el a feladatot és segítőkész. Köszönöm.

2019-01-17

Gellén Klaudia

Ezúton is szeretném megköszönni Vidák Csabának a színvonalas oktatast,a rengeteg biztatást és a végtelen türelmet. Végtelenül hálás vagyok,amiert megtanított autót vezetni. Mai első sikeres forgalmi vizsgam is tükrözi az itt írottakat! Mindenkinek teljes szívből ajánlom!!!!!

2018-12-08

Márfi Zalán

A tegnapi sikeres forgalmi vizsgám után,szeretném megköszönni Magyar Gábornak a türelmét,és biztatását! Nagyon jól kezelte a nehezebb helyzeteket,kicsit sajnálom,hogy a jövőben már nem fog mellettem ülni az autóban :-) ! Csak ajánlani tudom minden nebulónak!

2018-11-25

Illés Alexandra

A Nebuló autósiskola hozzásegített egyik nagy vágyamhoz.. végre jogosítványom lett! A forgalmi vizsga is elsőre sikerült. Mindez nem jöhetett volna létre Hara Zsolt nélkül! Emelem kalapom a kitartásod miatt :) Köszönöm a rengeteg bíztatást, hatalmas nagy türelmet amit kaptam. A gyakorlati órák zseniálisan teltek, jó hangulatban. Őszintén szólva azért hiányozni fognak. Mindenkinek ajánlom az iskolát! Mind elméleti, mind pedig a gyakorlati képzésük is elsőosztályú!

2018-07-19

Buják Alexandra

Ezúton is szeretném megköszönni Vidák Csabának az oktatást, a szakértelmet, a rengeteg biztatást és a felém tanúsított végtelen türelmet. Nagyon hálás vagyok neki, amiért megtanított autót vezetni. Az órák nagyon jó hangulatban teltek, a legnagyobb elkeseredésemből is vissza tudott rángatni, hiányozni fognak. Nála jobb oktatót keresve sem találhattam volna- jól és érthetően magyaráz, nagyon megértő és nem utolsó sorban kitűnő a humora, így mindenkinek Őt ajánlom. Még egyszer nagyon köszönöm! :)

2018-06-29

Andrasekné Hornok Krisztina

Köszönöm Magyar Gábornak a színvonalas oktatást, a türelmét, tapintatosságát, a sok biztatást és hogy hitt bennem akkor is, amikor már magam sem! Nagyon jó oktató, emberséges, segítőkész! Hozzáállása az ügyetlenkedőkhöz, elkeseredőkhöz példaértékű! Nem voltam könnyű eset, de ő akkor is mellettem állt. Szakmai tudása naprakész. Az órák jó hangulatban teltek, hiányozni fognak! Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy Gábort válasszák! Köszönöm!

2018-04-19

Marcsi

Hálás vagyok a Nebulonak hogy megszerezhettem a jogositványom,és a leghálásabb a Vidák Csabának lehetek mivel egy nagyon türelmes,kedves és jó oktató...hála kitartásának megszereztem a jogositványom és vezethetek???? mindenkinek merem ajánlani,hiszen tudom hogy nagyon jol megtanit vezetni es szepen elmagyarazza amit csak lehet :) Halas vagyok h megtanitotta nekem es boldog is hogy ot valasztottam.oktatonak nala jobbat nem kivanhattam volna! :)

2018-04-03

Kovács Bernadett

Köszönöm a színvonalas elméleti oktatást és külön hála Hara Zsoltnak a gyakorlati oktatásért. Türelmes, nyugodt és jó a humora. Szuper hangulatban teltek az órák. A legjobb gyakorlati oktató. Ha a tanácsait megfogadja az ember tuti siker az első forgalmi vizsga.. :)