Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, II. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2012-10-03

László Krisztán

Kiváló iskola , oktatás és mind oktatók szintjén , a pozitív hozzáállás , figyelmesség. Külön köszönet Trinter Katának . Egy élmény volt nálad tanulni. Köszönet még egyszer a sok jóért !

2012-08-29

Dura Zoltán

Mindenkinek ajánlom az iskolát.A Zsolt és felesége segítőkész rendes emberek.Én a gyakorlati oktatómról Maczák Béla bácsiról szólnék.Ilyen remek,tisztességes,rendes,aranyos oktatót kívánok mindenkinek.Életem legjobb perceit szerezte,még akkor is mikor keményebb volt.Béla bácsi.Tisztelem és szeretem magát.Köszönöm szépen az iskolának,és BÉLA bácsinak a jogosítvány megszerzésében nyújtott rengeteg segítséget.A feleségem is ide jön tanulni. Tisztelettel:Dura Zoltán és felesége Szilvia

2012-08-09

Varga Timi

Vidák Csabánál jobb oktatót kívánni sem lehet, vele élmény a tanulás :)Csak ajánlani tudom mindenkinek; rendí­vül türelmes és alkalmazkodó. Örülök hogy Ő oktatott, és mindent köszönök neki.

2012-06-26

Molnár Rajmund

Sziasztok!:) Én Zsoltinak szeretném megköszönni az elméleti oktatást. Fantasztikus volt! Csak ajánlani tudom igazán remek oktató!!!;) ;)

2012-05-14

Károlyi Zoltán

Köszi szépen Zsolti!!!(Kiváló elméleti és gyakorlati oktató,én már csak tudom :-)!!!

2012-04-12

Garányi Nikolett

Sziasztok!Először is tudnotok kell hogy nem vagyok és nem leszek egy Schumacher.De!Megvan a jogsim,és ezt a Lippay Gyurinak köszönhetem.Hatalmas türelemmel készített fel a vizsgára,neki köszönhetem hogy a csalódások után is fel tudtam állni és nem adtam fel!Az órák minden percét élveztem,(pedig vettem jó párat:)Nem vagyok könnyű eset,de sikerült felkészítenie.Mindenkinek Őt ajánlom,remek oktató és nagyon jó ember!

2012-04-07

Weisz Robi

Sziasztok! Mindenkinek csak ajánlani tudom, mind az elméleti mind a gyakorlati oktatás nagyon korrekt volt. Lippay Gyurinál csináltam a gyakorlati részt, felejthetetlen egy időtöltés volt vele a tanulás :)

2012-04-04

Eszter

Naszóval :)Szerintem aki ezt az autósiskolát választja, nem fog csalódni! Az elméleti oktatás sí­nvonalas volt, a gyakorlati pedig nagyon kellemes és vidám hangulatban telt. Gyuri egy nagyon-nekem elhihetitek- nagyon türelmes,oktató.:) Mindig próbál hozzád igazodni, és ráadásul a humora is remek! Válasszátok bátran őt! :D

2012-04-02

Nádpor Vivien

Lippay György-nél tanultam, Mindenkinek szívesen merem ajánlani, türelmes,jó humorú, alkalmazkodó, amilyen zenét szeretsz olyan fog menni miközben tanulsz és kedves :)

2012-03-25

Judit

Mindenki menjen a Zsoltihoz és kész! úgy sem talál jobbat:)