Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, II. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2019-01-24

Goják Anita

Magyar Gáborban egy türelmes, őszinte és jó humorú oktatót ismertem meg. Ajánlani tudom mindenkinek, mert érthetően magyarázza el a feladatot és segítőkész. Köszönöm.

2019-01-17

Gellén Klaudia

Ezúton is szeretném megköszönni Vidák Csabának a színvonalas oktatast,a rengeteg biztatást és a végtelen türelmet. Végtelenül hálás vagyok,amiert megtanított autót vezetni. Mai első sikeres forgalmi vizsgam is tükrözi az itt írottakat! Mindenkinek teljes szívből ajánlom!!!!!

2018-12-08

Márfi Zalán

A tegnapi sikeres forgalmi vizsgám után,szeretném megköszönni Magyar Gábornak a türelmét,és biztatását! Nagyon jól kezelte a nehezebb helyzeteket,kicsit sajnálom,hogy a jövőben már nem fog mellettem ülni az autóban :-) ! Csak ajánlani tudom minden nebulónak!

2018-11-25

Illés Alexandra

A Nebuló autósiskola hozzásegített egyik nagy vágyamhoz.. végre jogosítványom lett! A forgalmi vizsga is elsőre sikerült. Mindez nem jöhetett volna létre Hara Zsolt nélkül! Emelem kalapom a kitartásod miatt :) Köszönöm a rengeteg bíztatást, hatalmas nagy türelmet amit kaptam. A gyakorlati órák zseniálisan teltek, jó hangulatban. Őszintén szólva azért hiányozni fognak. Mindenkinek ajánlom az iskolát! Mind elméleti, mind pedig a gyakorlati képzésük is elsőosztályú!

2018-07-19

Buják Alexandra

Ezúton is szeretném megköszönni Vidák Csabának az oktatást, a szakértelmet, a rengeteg biztatást és a felém tanúsított végtelen türelmet. Nagyon hálás vagyok neki, amiért megtanított autót vezetni. Az órák nagyon jó hangulatban teltek, a legnagyobb elkeseredésemből is vissza tudott rángatni, hiányozni fognak. Nála jobb oktatót keresve sem találhattam volna- jól és érthetően magyaráz, nagyon megértő és nem utolsó sorban kitűnő a humora, így mindenkinek Őt ajánlom. Még egyszer nagyon köszönöm! :)

2018-06-29

Andrasekné Hornok Krisztina

Köszönöm Magyar Gábornak a színvonalas oktatást, a türelmét, tapintatosságát, a sok biztatást és hogy hitt bennem akkor is, amikor már magam sem! Nagyon jó oktató, emberséges, segítőkész! Hozzáállása az ügyetlenkedőkhöz, elkeseredőkhöz példaértékű! Nem voltam könnyű eset, de ő akkor is mellettem állt. Szakmai tudása naprakész. Az órák jó hangulatban teltek, hiányozni fognak! Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy Gábort válasszák! Köszönöm!

2018-04-19

Marcsi

Hálás vagyok a Nebulonak hogy megszerezhettem a jogositványom,és a leghálásabb a Vidák Csabának lehetek mivel egy nagyon türelmes,kedves és jó oktató...hála kitartásának megszereztem a jogositványom és vezethetek???? mindenkinek merem ajánlani,hiszen tudom hogy nagyon jol megtanit vezetni es szepen elmagyarazza amit csak lehet :) Halas vagyok h megtanitotta nekem es boldog is hogy ot valasztottam.oktatonak nala jobbat nem kivanhattam volna! :)

2018-04-03

Kovács Bernadett

Köszönöm a színvonalas elméleti oktatást és külön hála Hara Zsoltnak a gyakorlati oktatásért. Türelmes, nyugodt és jó a humora. Szuper hangulatban teltek az órák. A legjobb gyakorlati oktató. Ha a tanácsait megfogadja az ember tuti siker az első forgalmi vizsga.. :)

2018-01-23

Hoffmann Eszter

Köszönöm Magyar Gábornak, hogy megtanított vezetni! Szuper és emberséges oktató! Mindent elmagyarázott, jól bírta az ügyetlenkedéseimet is! Jó hangulatúak voltak az órák!Mindenkinek ajánlom Őt!

2017-07-18

Krisztina

Köszönet Vidák Csabának a gyakorlati oktatásért! Mindkét gyerek elsőre átment a vizsgán, és igazán megbízható vezetőkké váltak.