Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, II. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2018-06-29

Andrasekné Hornok Krisztina

Köszönöm Magyar Gábornak a színvonalas oktatást, a türelmét, tapintatosságát, a sok biztatást és hogy hitt bennem akkor is, amikor már magam sem! Nagyon jó oktató, emberséges, segítőkész! Hozzáállása az ügyetlenkedőkhöz, elkeseredőkhöz példaértékű! Nem voltam könnyű eset, de ő akkor is mellettem állt. Szakmai tudása naprakész. Az órák jó hangulatban teltek, hiányozni fognak! Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy Gábort válasszák! Köszönöm!

2018-04-19

Marcsi

Hálás vagyok a Nebulonak hogy megszerezhettem a jogositványom,és a leghálásabb a Vidák Csabának lehetek mivel egy nagyon türelmes,kedves és jó oktató...hála kitartásának megszereztem a jogositványom és vezethetek???? mindenkinek merem ajánlani,hiszen tudom hogy nagyon jol megtanit vezetni es szepen elmagyarazza amit csak lehet :) Halas vagyok h megtanitotta nekem es boldog is hogy ot valasztottam.oktatonak nala jobbat nem kivanhattam volna! :)

2018-04-03

Kovács Bernadett

Köszönöm a színvonalas elméleti oktatást és külön hála Hara Zsoltnak a gyakorlati oktatásért. Türelmes, nyugodt és jó a humora. Szuper hangulatban teltek az órák. A legjobb gyakorlati oktató. Ha a tanácsait megfogadja az ember tuti siker az első forgalmi vizsga.. :)

2018-01-23

Hoffmann Eszter

Köszönöm Magyar Gábornak, hogy megtanított vezetni! Szuper és emberséges oktató! Mindent elmagyarázott, jól bírta az ügyetlenkedéseimet is! Jó hangulatúak voltak az órák!Mindenkinek ajánlom Őt!

2017-07-18

Krisztina

Köszönet Vidák Csabának a gyakorlati oktatásért! Mindkét gyerek elsőre átment a vizsgán, és igazán megbízható vezetőkké váltak.

2017-05-03

Kenyeres Luca

Köszönöm szépen Magyar Gábornak a gyakorlati oktatást melyet végtelen türelmével és maximális szakmai tudásával tett élménnyé számomra. Sosem éreztem feszélyezve magam, éreztem a bizalmat felőle ezért nagyon jó hangulatban teltek az órák. Azóta minden ismerősömnek a sulit és Gábort ajánlom. "Jót csapattuk Főni!" :)

2017-03-29

Szabó Vivien

Köszönöm Wölfling Jánosnak a kiváló KRESZ oktatást. Köszönettel Szabó Vivien

2017-03-24

Szabó László

Köszönöm a rugalmas és gyors ügyintézést az Ön részéről és a nagyszerű oktatót akit ajánlott! Minden zökkenő mentesen ment. Köszönöm és minden jót kívánok a továbbiakban!

2017-01-24

Glock Kinga

Szeretném megköszönni Magyar Gábornak a türelmességét,a jó hangulatú órákat,a tökéletes parkolás fortélyait,a vizsga előtti biztatást, hogy hitt bennem. Köszönöm az életre szóló tudást, amit biztosított számomra! :)

2017-01-23

Szegedi Zoltán

Köszönöm Magyar Gábornak az oktatást! Végig közvetlen, rugalmas volt, és az én érdekeimet tartotta szem előtt. Mellesleg elsőre átmentem ;)