Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, II. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2017-05-03

Kenyeres Luca

Köszönöm szépen Magyar Gábornak a gyakorlati oktatást melyet végtelen türelmével és maximális szakmai tudásával tett élménnyé számomra. Sosem éreztem feszélyezve magam, éreztem a bizalmat felőle ezért nagyon jó hangulatban teltek az órák. Azóta minden ismerősömnek a sulit és Gábort ajánlom. "Jót csapattuk Főni!" :)

2017-03-29

Szabó Vivien

Köszönöm Wölfling Jánosnak a kiváló KRESZ oktatást. Köszönettel Szabó Vivien

2017-03-24

Szabó László

Köszönöm a rugalmas és gyors ügyintézést az Ön részéről és a nagyszerű oktatót akit ajánlott! Minden zökkenő mentesen ment. Köszönöm és minden jót kívánok a továbbiakban!

2017-01-24

Glock Kinga

Szeretném megköszönni Magyar Gábornak a türelmességét,a jó hangulatú órákat,a tökéletes parkolás fortélyait,a vizsga előtti biztatást, hogy hitt bennem. Köszönöm az életre szóló tudást, amit biztosított számomra! :)

2017-01-23

Szegedi Zoltán

Köszönöm Magyar Gábornak az oktatást! Végig közvetlen, rugalmas volt, és az én érdekeimet tartotta szem előtt. Mellesleg elsőre átmentem ;)

2016-10-11

R.Blanka

Köszönöm szépen Lippay Györgynek, azokat az órákat, amiket Vele vezethettem. Hiányozni fog, nyugodjon békében!! :(

2016-10-10

Sch. Tünde

Nyugodjék békében Gyuri bácsi!

2016-10-05

Vajda Mercedesz

Koszonom szepen a kivallo oktatast, es a rengeteg turelmet Vidak Csabanak, akirol nyugodt szivvel elmondhatom, hogy a munkajat lelkiismeretesem, turelmesen, es figyelmesen vegzi!! Csak ajanlani fogom!! :)

2016-05-29

Molnár László

Sziasztok Örülök ,hogy a Nebuló suliban tudtam a jogsimat megcsinálni.A KRESZ tanfolyam jó volt.Ha odafigyelt az ember,akkor mindent meg lehet tanulni,ami ahhoz kell,hogy biztonságosan tudjon valaki közlekedni,no meg le tudjon vizsgázni.Aminek viszont a legjobban örültem,az az volt,hogy Magyar Gábor volt az oktatóm.Türelmes,nagyon türelmes,ami nagyon sokat számít.Főleg azért,mert így amikor mentem vezetni,nem az volt bennem ,hogy huuuu a fenébe...menni kell vezetni,hanem egy jó érzés volt ott lenni,tanulni,szóval mindenkinek tudom ajánlani Magyar Gábort,aki egy nyugodt,vidám,PONTOS,de ugyanakkor egy olyan oktató ,aki nagyon járatos, hatékony,a személyautó vezetés tanításában. Mégegyszer köszönöm. Molnár László

2016-05-16

Kelemen Norbert

Nagyon jó suli, Zsolti nagyon korrekt ! Katona Áginak köszönöm a színvonalas türelmes oktatást, és a sok jókedvet ! :)