Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, I. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2014-10-29

Kovács Mariann

Szeretnék köszönetet mondani az oktatómnak Lippay Györgynek a sok sok türelemért és a felkészülésért. Az órák mindig jó hangulatban teltek,í­gy egy élmény volt a tanulás! :)

2014-10-28

Hermann Ivett

Legjobb választás volt a Nebuló Autósiskola! Mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás szempontjából! Hálás köszönet TRINTER KATInak! Nyugodt szívvel ajánlom Mindenkinek, aki szeretne egy jól felkészült , türelmes, segítőkész oktatót.Munkáját lelkiismeretesen végzi, óráit egyénre szabottan tartja. Mazsolák! Ha a Nebulót és Trinter Katit választjátok a jogosítvány rövid időn belül garantált, nekem elhihetitek! :)

2014-10-08

Hoffmann Dóra

Mindenkinek ajánlom az iskolát! Színvonalas elméleti oktatás, jó hangulatú órákon. Vezetés szempontjából pedig köszönöm Maczák Bélának, a kellemes hangulatot az órákon, a sok türelmet. Ha türelmes oktatót szeretnél aki vicces, de a hibáidra kellően felhí­vja a figyelmet válaszd Őt! Még egyszer köszönök mindent az egész autósiskolának, a jogsival egy álmom vált valóra :)

2014-09-20

Réka

Szuper az oldal! Réka

2014-09-11

Bukovics Dorina

Sziasztok! Mindenkinek csak ajánlani tudom a sulit, garantáltan nem fogtok csalódni, mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás nagyon színvonalas és vidám hangulatban telik. A gyakorlati oktatást Lippay Gyurinál tanultam akinek szeretném megköszönni a pozití­v hozzáállást, a türelmet és a remek hozzáértést. Nagyon jó ember és kiváló oktató. Köszönöm szépen a sok jót! :)

2014-09-05

Blázsovics Petra

Sziasztok! Mindenkinek csak ajánlani tudom az iskolát! Garantált, hogy odafigyelve az oktatásokon játék lesz a tanulás és biztos siker a vizsga is! Ezúttal szeretném meg köszönni Hara Zsoltnak a színvonalas elméleti oktatást! Minden tiszteletem Vidák Csabáé nála türelmesebb, nyugodtabb, segítőkészebb oktatót keresve sem találhattam volna. Nélküle soha nem lenne jogosítványom! KÖSZÖNÖM!!!

2014-09-03

Miletics Roland

Tisztelt Nebuló Autósiskola! Ezúton szeretném megköszönni a suli oktatóinak fáradozását, kitűnő oktatási morálját, a vezetés magas szintű átadását. Köszönöm és további sok sikert kívánok!!!

2014-07-25

Rékuska

Jól magyaráz, szereti a munkáját, jó fej és mindig képes felvidí­tani: Ő Lippay Gyuri. Örülök, hogy nála tanulhattam meg vezetni! :)

2014-07-01

Brigitta

Az itteni elmaradt köszönetnyilvánításomat pótolnám, Háhl Lászlónak, köszönöm hogy átvett!! és megtanított vezetni valamint azt,hogy az órák jó hangulatban és szakszerűen teltek! Ajánlom mindenkinek!

2014-06-22

Edina

Végre én is írhatok ide :) Szeretném megköszönni Sárkány Istvánnak türelmét, segítőkészségét, és azt hogy segített tisztázni a jobb-és bal kéz problémáját :P Mindig türelmesen magyarázta el akár századszorra is ugyanazokat a dolgokat, néha irigyeltem a türelmét :):)Összefoglalva válasszátok a Nebulót :)