Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, II. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2013-10-02

Németh Kitti

Mindenkinek csak ajánlani tudom az iskolát! Köszönöm Zsoltnak az elméleti oktatást az érthető magyarázattal, és hatalmas köszönet Vidák Csaba oktatómnak a végtelen türelméért nála jobb,nyugodtabb,segítőkészebb oktatót nem is kívánhattam volna! Csupa jót tudok róla mondani!

2013-09-03

Schumacher

Hatalmas respect és köszönet Zsoltinak a kiemelten színvonalas elméleti oktatásért. Enélkül sokkal nehezebb lett volna a KRESZ, de érthető, logikus magyarázataival szinte gyerekjáték volt. :-)

2013-08-29

Sáfrány Zsüliet

Köszönetet szeretnék mondani a Nebuló autósiskolának, főleg Lippay György oktatómnak. Egy kedves,jókedéjű ember. Minedennapos vicceivel mosolyt csal a tanulók arcára. Nagyszerű oktató,és türelmes ember,csak ajánlani tudom. Szóval Gyuri a király !:) Válasszatok őt, és a Nebulót.

2013-08-24

Kovács Lilla

Köszönöm a szí­nvonalas oktatást a mindig kedves és türelmes oktatómnak, Trinter Katalinnak! :) nyugodt szí­vvel ajánlom bárkinek!

2013-08-09

Mezőfi Viktor

Vidák Csaba volt az oktatóm, és csak ajánlani tudom mindenkinek!! Nagyon türelmes és nagyon sokat segített hogy jogsim legyen! Köszönet neki :)

2013-08-06

Fertői Dorottya

Csak ajánlani tudom a Nebulót! Hárman kezdtük el a jogsit itt és külön KRESZ tanfolyamot indí­tottak nekünk, hogy tudjunk alkalmazkodni egyetemi óráinkhoz. Vidák Csaba úgy tanított meg vezetni, hogy mindenkinek minden elsőre sikerült! Nála nyugodtabb, türelmesebb, viccesebb oktatót nem is kívánhattunk volna! Nem utolsó sorban a mai napig mindhárman imádunk vezetni. Köszönet érte! :)

2013-07-09

Makai Barbara

3 hónap rögös útját jártuk végig Lippay Gyurival, akivel e rövid idő 3 napnak tűnt. Amennyiben valaki egy kedves, nyugodt, vicces és imádni való emberrel szeretne megismerkedni, aki ezen felül még vezetni is megtaní­tja, akkor csak Őt válassza! :)

2013-07-03

Horváth Kíra

Köszönet a Nebuló Autósiskolának! Két tény: Legjobb és Legjobb! Hogy miért!? Manapság ritka segítőkész, precí­z, kedves emberek, s nem utolsó sorban gyors ügyintézések. Külön köszönet oktatómnak, Lippay Györgynek, aki hamar eljuttatott a sikeres forgalmi vizsgához. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom rendkívül jó humorral valamint zeneízléssel rendelkező Oktatómat és az Iskolát is, aki lehetőségekhez képest gyorsan, jó kedvvel és kellemes társasággal szeretne jogosítványhoz jutni!

2013-06-25

G.Nóri

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Hara Zsoltnak a színvonalas KRESZ órákért,gyors és rugalmas ügyintézésért :) valamint oktatómnak, Vidák Csabának a gyakorlati órákon elhangzott sok-sok hasznos információért (melyekből jónéhány azt hiszem egy életre beivódott a fülembe :D ), a végtelen sok türelemért és persze a remek hangulatért,melynek köszönhetően élmény volt a tanulás :) (: !!! Bátran ajánlom a Nebuló Autósiskolát minden vezetni vágyónak ;)!!!

2013-06-21

Endrődi Miklós

Mindenkinek bátran ajánlom a sulit, nagyon kedvesek, segítőkészek, és nagyon jó hangulatban teltek el a KRESZ óráink, az oktatóm, Sárkány István pedig kiváló szakember és ember is volt, szívvel-lélekkel dolgozik. Ha újból kéne választanom, biztosan ismét őket választanám, csak így tovább! :)Köszönök mindent!