Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, II. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2013-07-09

Makai Barbara

3 hónap rögös útját jártuk végig Lippay Gyurival, akivel e rövid idő 3 napnak tűnt. Amennyiben valaki egy kedves, nyugodt, vicces és imádni való emberrel szeretne megismerkedni, aki ezen felül még vezetni is megtaní­tja, akkor csak Őt válassza! :)

2013-07-03

Horváth Kíra

Köszönet a Nebuló Autósiskolának! Két tény: Legjobb és Legjobb! Hogy miért!? Manapság ritka segítőkész, precí­z, kedves emberek, s nem utolsó sorban gyors ügyintézések. Külön köszönet oktatómnak, Lippay Györgynek, aki hamar eljuttatott a sikeres forgalmi vizsgához. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom rendkívül jó humorral valamint zeneízléssel rendelkező Oktatómat és az Iskolát is, aki lehetőségekhez képest gyorsan, jó kedvvel és kellemes társasággal szeretne jogosítványhoz jutni!

2013-06-25

G.Nóri

Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Hara Zsoltnak a színvonalas KRESZ órákért,gyors és rugalmas ügyintézésért :) valamint oktatómnak, Vidák Csabának a gyakorlati órákon elhangzott sok-sok hasznos információért (melyekből jónéhány azt hiszem egy életre beivódott a fülembe :D ), a végtelen sok türelemért és persze a remek hangulatért,melynek köszönhetően élmény volt a tanulás :) (: !!! Bátran ajánlom a Nebuló Autósiskolát minden vezetni vágyónak ;)!!!

2013-06-21

Endrődi Miklós

Mindenkinek bátran ajánlom a sulit, nagyon kedvesek, segítőkészek, és nagyon jó hangulatban teltek el a KRESZ óráink, az oktatóm, Sárkány István pedig kiváló szakember és ember is volt, szívvel-lélekkel dolgozik. Ha újból kéne választanom, biztosan ismét őket választanám, csak így tovább! :)Köszönök mindent!

2013-06-03

Szávics László

Csak ajánlani tudom,mind a kresz mind az eü oktatás nagyon színvonalas volt és jó hangulatban telt. Egy nagy KÖSZI Sárkány Istvánnak akiben egy nagyon jó embert és oktatót ismerhettem meg.

2013-05-29

Kaló Andrea

Csak ajánlani tudom! Az elméleti oktatás, amellett, hogy korrekt volt és színvonalas, jó hangulatban telt. Még sosem éreztem magam ilyen jól, vidáman és felszabadultan iskolapadban, mint az egészségügyi órákon. Trinter Katinak pedig millió köszönet a rengeteg türelemért, biztatásért és, hogy hitt bennem. Precíz és lelkiismeretes oktató, aki segít, hogy megismerd az autóvezetés minden csínját-bínját. :-) Örök hála érte!

2013-05-14

Lénárt Eszter

Az iskola nagyon jó, az árak szuperek. Én Vidák Csabánál tanultam, csak ajánlani tudom mindenkinek, főleg azoknak akik most ülnek majd először volán mögé:) Rendkí­vül türelmes, segítőkész, és mindent alaposan elmagyaráz, köszönöm neki:D

2013-05-07

Tóth Dominik

Szeretnék köszönetet mondani Lippay Gyurinak, remek oktató és az órák is nagyon jól teltek, csak ajánlani tudom! :)

2013-05-02

F Marina

Az egész suli nagyon korrekt és jó, az elméleti órák, beleértve az eü-t jó hangulatban teltek! Én oktatónak Csabát választottam és jobbat ki sem foghattam volna! Toleráns, segítőkész, megértő és jófej, lelkiismeretesen és naprakészen oktat! Nagyon köszönöm Neki! Zsolti pedig rugalmas és szintén jófej!

2013-04-24

Burján Borbála

Nehéz menet volt, de végre meg lett a jogsim! Köszönet a korrekt, emberközpontú munkátokért, példaértékű lehetne mások számára. És köszönet azért a bizalomért/önbizalomért, amit belém oltottatok és ami végigsegített utamon!