Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, II. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2013-11-13

Varga Nikolett

Köszönöm Hara Zsoltnak a színvonalas és érthető magyarázatokkal teli Kresz órákat, feleségének pedig az egészségügyi vizsgára való felkészítő vidám órákat. Akinek pedig nagyon-nagyon hálás vagyok, az a legszuperebb oktató: Sárkány István. Sajnos nem nála kezdtem el a vezetést tanulni, Ő volt a harmadik oktatóm, de úgy gondolom, hogy ha nála kezdtem volna vezetni, akkor talán fele ennyi óraszámmal le tudtam volna vizsgázni. Nagyon szerettem vezetni vele, minden szituációt még azelőtt elmagyarázott mielőtt benne lettünk volna, és nem nekem kellett azon gondolkozni, hogy akkor most hogy is kellett volna helyesen csinálni. Ha újra kezdhetném, csakis hozzá mennék. Nagyon jó embert ismerhettem meg a személyében. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nála biztos jó helyen lesz bárki. Hiányozni fognak az órái! :)

2013-10-16

Szabó Réka

Élmény volt ennél az iskolánál tanulni!! Legfőképp Háhl Lacinak köszönöm a gyors és hasznos órákat! Egy álmom vált valóra,végre én is vezethetek!!!

2013-10-08

Molnár Kata

"Az álmok egy taní­tóval kezdődnek, aki hisz benned, aki noszogat, ösztökél és fölsegít a következő lépcsőfokra, miközben meg-megbökdös egy hegyes pálcával, melyet úgy hí­vnak: igazság." (D. Rather) Nekem Lippay Gyuri volt A tanító, végtelenül köszönök mindent neki, nagy élmény volt minden Vele töltött perc(amiből volt pár :) )!

2013-10-03

Nagy Erzsébet

Köszönöm a Nebuló autósiskolának és vezetőjének a rugalmas,segítőkész hozzáállást! Lippay György gyakorlati Oktatómnak meg az összes többit! Mellette megtanultam,hogy nincs lehetetlen! Mindig tudta mikkor hogyan erősítsen meg,hogy a csalódások után is fel tudjak állni! Végtelen türelmének, kő kemény munkájának köszönhetően jutottam el idáig! Egy kivételesen Jó Embert,páratlan humorral,mérhetetlen segí­tőkészséggel rendelkező embert ismerhettem meg a személyében! Köszönök mindent! :)

2013-10-02

Németh Kitti

Mindenkinek csak ajánlani tudom az iskolát! Köszönöm Zsoltnak az elméleti oktatást az érthető magyarázattal, és hatalmas köszönet Vidák Csaba oktatómnak a végtelen türelméért nála jobb,nyugodtabb,segítőkészebb oktatót nem is kívánhattam volna! Csupa jót tudok róla mondani!

2013-09-03

Schumacher

Hatalmas respect és köszönet Zsoltinak a kiemelten színvonalas elméleti oktatásért. Enélkül sokkal nehezebb lett volna a KRESZ, de érthető, logikus magyarázataival szinte gyerekjáték volt. :-)

2013-08-29

Sáfrány Zsüliet

Köszönetet szeretnék mondani a Nebuló autósiskolának, főleg Lippay György oktatómnak. Egy kedves,jókedéjű ember. Minedennapos vicceivel mosolyt csal a tanulók arcára. Nagyszerű oktató,és türelmes ember,csak ajánlani tudom. Szóval Gyuri a király !:) Válasszatok őt, és a Nebulót.

2013-08-24

Kovács Lilla

Köszönöm a szí­nvonalas oktatást a mindig kedves és türelmes oktatómnak, Trinter Katalinnak! :) nyugodt szí­vvel ajánlom bárkinek!

2013-08-09

Mezőfi Viktor

Vidák Csaba volt az oktatóm, és csak ajánlani tudom mindenkinek!! Nagyon türelmes és nagyon sokat segített hogy jogsim legyen! Köszönet neki :)

2013-08-06

Fertői Dorottya

Csak ajánlani tudom a Nebulót! Hárman kezdtük el a jogsit itt és külön KRESZ tanfolyamot indí­tottak nekünk, hogy tudjunk alkalmazkodni egyetemi óráinkhoz. Vidák Csaba úgy tanított meg vezetni, hogy mindenkinek minden elsőre sikerült! Nála nyugodtabb, türelmesebb, viccesebb oktatót nem is kívánhattunk volna! Nem utolsó sorban a mai napig mindhárman imádunk vezetni. Köszönet érte! :)