Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, II. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2014-01-17

Molnár Szabina

Nagyon jó iskola! Csak ajánlani tudom. Ezer köszönetet érdemel Lippay György, akinél vezetni tanultam! Köszönöm a kiváló oktatást, az állandó jókedvet és a türelmét! :)

2014-01-15

Janka

Szeretném megköszönni Trinter Katának a sok türelmét, biztatását és mindent amit az órák alatt átadott. Ha újra kezdeném, csak hozzá mennék megint :):)

2014-01-02

Brigi

Háhl Lacinak szeretném megköszönni utólag is, hogy alap órából tudtam megcsinálni a forgalmi vizsgát, amit a türelmének, figyelmességének és az órák jó hangulatának tudok be. Remek oktató, szívből ajánlom bárkinek!!:)

2013-12-10

Csilla Csenge

Beüli egy autóba és elindulni vele valahol, majd először kimenni a forgalomba... Mindezt egy olyan oktató mellett, aki a jobb oldalról talán jobban vezet, mint a balról, aki tudja előre, hogy mi fog összezavarni és sokadszor is megmutatja, elmondja hatalmas türelemmel emellett remek támpontokat ad, és kiváló a humora... Köszönöm Lippay Gyurinak, hogy Ő ült mellettem a jobb oldalon.

2013-12-06

Szakó Tímea

Hálás köszönet a Nebuló Autósiskolának, és különösen Sárkány Istvánnak, aki nélkül nem sikerült volna a forgalmi vizsgám! Külön köszönet a jó hangulatú órákért, a türelemért, kedvességért és a szaktudásáért! Mindenkinek tiszta szívből ajánlom mind az autósiskolát, mind Sárkány Istvánt, rendkí­vül szerencsések azok, akik nála tanulhatnak!

2013-11-13

Varga Nikolett

Köszönöm Hara Zsoltnak a színvonalas és érthető magyarázatokkal teli Kresz órákat, feleségének pedig az egészségügyi vizsgára való felkészítő vidám órákat. Akinek pedig nagyon-nagyon hálás vagyok, az a legszuperebb oktató: Sárkány István. Sajnos nem nála kezdtem el a vezetést tanulni, Ő volt a harmadik oktatóm, de úgy gondolom, hogy ha nála kezdtem volna vezetni, akkor talán fele ennyi óraszámmal le tudtam volna vizsgázni. Nagyon szerettem vezetni vele, minden szituációt még azelőtt elmagyarázott mielőtt benne lettünk volna, és nem nekem kellett azon gondolkozni, hogy akkor most hogy is kellett volna helyesen csinálni. Ha újra kezdhetném, csakis hozzá mennék. Nagyon jó embert ismerhettem meg a személyében. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nála biztos jó helyen lesz bárki. Hiányozni fognak az órái! :)

2013-10-16

Szabó Réka

Élmény volt ennél az iskolánál tanulni!! Legfőképp Háhl Lacinak köszönöm a gyors és hasznos órákat! Egy álmom vált valóra,végre én is vezethetek!!!

2013-10-08

Molnár Kata

"Az álmok egy taní­tóval kezdődnek, aki hisz benned, aki noszogat, ösztökél és fölsegít a következő lépcsőfokra, miközben meg-megbökdös egy hegyes pálcával, melyet úgy hí­vnak: igazság." (D. Rather) Nekem Lippay Gyuri volt A tanító, végtelenül köszönök mindent neki, nagy élmény volt minden Vele töltött perc(amiből volt pár :) )!

2013-10-03

Nagy Erzsébet

Köszönöm a Nebuló autósiskolának és vezetőjének a rugalmas,segítőkész hozzáállást! Lippay György gyakorlati Oktatómnak meg az összes többit! Mellette megtanultam,hogy nincs lehetetlen! Mindig tudta mikkor hogyan erősítsen meg,hogy a csalódások után is fel tudjak állni! Végtelen türelmének, kő kemény munkájának köszönhetően jutottam el idáig! Egy kivételesen Jó Embert,páratlan humorral,mérhetetlen segí­tőkészséggel rendelkező embert ismerhettem meg a személyében! Köszönök mindent! :)

2013-10-02

Németh Kitti

Mindenkinek csak ajánlani tudom az iskolát! Köszönöm Zsoltnak az elméleti oktatást az érthető magyarázattal, és hatalmas köszönet Vidák Csaba oktatómnak a végtelen türelméért nála jobb,nyugodtabb,segítőkészebb oktatót nem is kívánhattam volna! Csupa jót tudok róla mondani!