Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, II. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2015-10-04

Csilla

Innen is szeretném megköszönni Lippay Gyurinak a sok türelmet, és a felkészítést ami a sikeres vizsgámhoz kellett :) Örök hálám! Csak ajánlani tudom mindenkinek :)

2015-09-14

Aradi Andrea

Szeretném megköszönni Katona Ágnesnek a remek oktatást nagyon jó volt, sokat tanultam tőle.

2015-09-02

Kántás Beatrix

Hálásan köszönöm Magyar Gábornak az elmúlt hónapok alatt nyújtott türelmét, tanácsait,és szaktudását. Bátran ajánlom mindenkinek a Nebuló Autósiskolát és Magyar Gábort is. ;)

2015-06-08

Nagy Balázs

Szeretném megköszönni az iskolának a profi elméleti oktatást és Magyar Gábornak a közösen eltöltött remek órákat és kiváló munkáját! Legjobb oktató, megtanít vezetni és közben nagyszerű hangulattal telnek az órák.

2015-06-03

Fischer Dorottya

Nagyon szépen köszönöm az oktatást Trinter Katalinnak. Érdemes volt megtartani tanácsait, figyelni az anyagra amit tanít, mert a vizsga nem egyszerű, sőt nagyon is nehéz. Kellett a 45 óra, a kitartás, az oktató biztatása, türelme és figyelni arra amit mond. Nélküle nem ment volna. De a lényeg, hogy elsőre átmentem. Még egyszer köszönöm! :)

2015-05-02

Hollósi Tünde

Szeretném megköszönni Hara Zsoltnak a kiváló elméleti oktatást,így a vizsga pofon egyszerű volt:)mind emellett az órák jó hangulatúak voltak:)Megszeretném még köszönni Bogdán Zsoltnak a gyakorlati oktatást, aki mindig türelmes volt, még akkor is ha sokadszorra ugyanazt hibáztam el, és amikor kezdtem feladni, biztatott, hogy ne adjam fel, meg lesz nekem is a jogsim:)Így is lett:)Rengeteg jó tanácsot adott amit hasznosítani tudtam a vezetés gyakorlása közben és ezek a tanácsok nincsenek egyik könyvben, neten sem:) Ha valamit nem értettem, bátran kérdezhettem, segített, hogy megértsem.Rugalmas, és nagyon jó humora van, az idő csak úgy repült, sajnáltam, amikor letelt.Bátran ajánlom mindenkinek:)Nem bántam meg, hogy ezt a sulit választottam:) Mindenkinek aki jogosítványt szeretne tudom ajánlani ezt a sulit, hiszen árban nagyon jó,minőségi oktatást adnak elméleti, és gyakorlati téren egyaránt.Rendkívül rugalmasak! Ami még fontos, emberként oktatnak, tisztában vannak azzal, hogy tanuló vagy, el kell sajátítanod az elméleti részt, amit meg kell értened, hogy beépítsd a vezetésbe, és a gyakorlati oktató is lépésről-lépésre halad,kommunikál veled, és ha sokadszorra mondja el ugyanazt akkor is türelmesen teszi, az a célja, hogy meglegyen a jogsid:)

2015-04-26

Bollér Krisztián

Ezúton szeretném megköszönni még egyszer Lippay Györgynek a türelmét, megértését és precizitását. Bátran merem ajánlani mindenkinek, szakmaisága és humora is kifogásolhatatlan. :)

2015-02-27

Vida Viktória

Szeretném megköszönni Hara Zsolt oktatónak a türelmét, kedvességét és az oktatáshoz való hozzá állását. Újra megszeretette velem a vezetést, élmény volt nála órákat venni :) Hiányozni fognak vele az órák. Köszönöm! Örülök, hogy ezt az iskolát és őt választottam, mint oktatót.

2014-11-01

Hetyei Melinda

Ezúton is szeretném megköszönni a Nebuló Autósiskolának a remek KRESZ oktatást, illetve a pontos és precíz tájékoztatást a jogosítvány megszerezésének lépéseiről. Hara Zsolt, neked pedig köszönöm a türelmet és kitartást, a remek órákat, neked köszönhetően egyre magabiztosabban vezetek már egyedül is!

2014-10-29

Kovács Mariann

Szeretnék köszönetet mondani az oktatómnak Lippay Györgynek a sok sok türelemért és a felkészülésért. Az órák mindig jó hangulatban teltek,í­gy egy élmény volt a tanulás! :)