Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 972-1917

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, I. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 972-1917

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2014-04-24

Adri

Köszönet Trinter Katalinnak, nagyon kedves és nyugodt oktató. Örülök, hogy őt választottam. Mindenkinek ajánlom!

2014-04-17

Faragó Csaba

Köszönet Trinter Katalinnak! Hatékony, türelmes oktató aki rávilágít a tanuló hiányosságaira és segít kijaví­tani azokat. Csak ajánlani tudom a Nebulót!

2014-04-03

Kulcsár Miklós

Nagyon szépen köszönöm a Nebuló Autósiskolának mindazt, amit adott és biztosított! Hara Zsoltnak köszönöm a vidám és érthető KRESZ órákat! Gyakorlati Oktatóimnak is hálával tartozom: Maczák Bélának az alapok megtanításáért. Trinter Katalinnak pedig azért, hogy átvett, és hogy a maradék 18 órában olyan jó hangulatban tanította meg az apróbb elmaradt dolgokat, hogy sikeresen levizsgáztam! Köszi Kati, soha nem felejtem el! :)

2014-02-19

Schenk Marietta

Köszönet mindenért Trinter Katalinnak! Nála kedvesebb és segí­tőkészebb oktatót nem is kí­vánhattam volna. Örülök, hogy nála tanulhattam meg vezetni. Hiányozni fognak az órái! :)Mindenkinek csak ajánlani tudom!!

2014-01-17

Molnár Szabina

Nagyon jó iskola! Csak ajánlani tudom. Ezer köszönetet érdemel Lippay György, akinél vezetni tanultam! Köszönöm a kiváló oktatást, az állandó jókedvet és a türelmét! :)

2014-01-15

Janka

Szeretném megköszönni Trinter Katának a sok türelmét, biztatását és mindent amit az órák alatt átadott. Ha újra kezdeném, csak hozzá mennék megint :):)

2014-01-02

Brigi

Háhl Lacinak szeretném megköszönni utólag is, hogy alap órából tudtam megcsinálni a forgalmi vizsgát, amit a türelmének, figyelmességének és az órák jó hangulatának tudok be. Remek oktató, szívből ajánlom bárkinek!!:)

2013-12-10

Csilla Csenge

Beüli egy autóba és elindulni vele valahol, majd először kimenni a forgalomba... Mindezt egy olyan oktató mellett, aki a jobb oldalról talán jobban vezet, mint a balról, aki tudja előre, hogy mi fog összezavarni és sokadszor is megmutatja, elmondja hatalmas türelemmel emellett remek támpontokat ad, és kiváló a humora... Köszönöm Lippay Gyurinak, hogy Ő ült mellettem a jobb oldalon.

2013-12-06

Szakó Tímea

Hálás köszönet a Nebuló Autósiskolának, és különösen Sárkány Istvánnak, aki nélkül nem sikerült volna a forgalmi vizsgám! Külön köszönet a jó hangulatú órákért, a türelemért, kedvességért és a szaktudásáért! Mindenkinek tiszta szívből ajánlom mind az autósiskolát, mind Sárkány Istvánt, rendkí­vül szerencsések azok, akik nála tanulhatnak!

2013-11-13

Varga Nikolett

Köszönöm Hara Zsoltnak a színvonalas és érthető magyarázatokkal teli Kresz órákat, feleségének pedig az egészségügyi vizsgára való felkészítő vidám órákat. Akinek pedig nagyon-nagyon hálás vagyok, az a legszuperebb oktató: Sárkány István. Sajnos nem nála kezdtem el a vezetést tanulni, Ő volt a harmadik oktatóm, de úgy gondolom, hogy ha nála kezdtem volna vezetni, akkor talán fele ennyi óraszámmal le tudtam volna vizsgázni. Nagyon szerettem vezetni vele, minden szituációt még azelőtt elmagyarázott mielőtt benne lettünk volna, és nem nekem kellett azon gondolkozni, hogy akkor most hogy is kellett volna helyesen csinálni. Ha újra kezdhetném, csakis hozzá mennék. Nagyon jó embert ismerhettem meg a személyében. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nála biztos jó helyen lesz bárki. Hiányozni fognak az órái! :)