Nebuló Autósiskola Pécs

Tel: +36 20 451-5190

E-mail: info@pecsautosiskola.hu

pécs autósiskola

Pécsi Autósiskola

7621 Pécs, Citrom utca 2-6.

Colonia Passage Üzletház, I. emelet

pécs autósiskola

Nebuló Autósiskola Pécs

+36 20 451-5190

info@pecsautosiskola.hu

Írhatsz vendégkönyvünkbe, ha szeretnél!!

Vendégkönyv

2014-09-11

Bukovics Dorina

Sziasztok! Mindenkinek csak ajánlani tudom a sulit, garantáltan nem fogtok csalódni, mind az elméleti, mind a gyakorlati oktatás nagyon színvonalas és vidám hangulatban telik. A gyakorlati oktatást Lippay Gyurinál tanultam akinek szeretném megköszönni a pozití­v hozzáállást, a türelmet és a remek hozzáértést. Nagyon jó ember és kiváló oktató. Köszönöm szépen a sok jót! :)

2014-09-05

Blázsovics Petra

Sziasztok! Mindenkinek csak ajánlani tudom az iskolát! Garantált, hogy odafigyelve az oktatásokon játék lesz a tanulás és biztos siker a vizsga is! Ezúttal szeretném meg köszönni Hara Zsoltnak a színvonalas elméleti oktatást! Minden tiszteletem Vidák Csabáé nála türelmesebb, nyugodtabb, segítőkészebb oktatót keresve sem találhattam volna. Nélküle soha nem lenne jogosítványom! KÖSZÖNÖM!!!

2014-09-03

Miletics Roland

Tisztelt Nebuló Autósiskola! Ezúton szeretném megköszönni a suli oktatóinak fáradozását, kitűnő oktatási morálját, a vezetés magas szintű átadását. Köszönöm és további sok sikert kívánok!!!

2014-07-25

Rékuska

Jól magyaráz, szereti a munkáját, jó fej és mindig képes felvidí­tani: Ő Lippay Gyuri. Örülök, hogy nála tanulhattam meg vezetni! :)

2014-07-01

Brigitta

Az itteni elmaradt köszönetnyilvánításomat pótolnám, Háhl Lászlónak, köszönöm hogy átvett!! és megtanított vezetni valamint azt,hogy az órák jó hangulatban és szakszerűen teltek! Ajánlom mindenkinek!

2014-06-22

Edina

Végre én is írhatok ide :) Szeretném megköszönni Sárkány Istvánnak türelmét, segítőkészségét, és azt hogy segített tisztázni a jobb-és bal kéz problémáját :P Mindig türelmesen magyarázta el akár századszorra is ugyanazokat a dolgokat, néha irigyeltem a türelmét :):)Összefoglalva válasszátok a Nebulót :)

2014-05-22

Horváth Zoltán

Ezt a pár sort kihasználva szeretném megköszönni Trinter Katinak türelmét, segí­tőkészségét és azt, hogy bármilyen problémával fordultam hozzá, Ő mindig segített. Ajánlanám mindenkinek, aki egy kedves és nagy szaktudású és nem mellesleg jókedvű oktató mellett szeretné megtanulni az "autóvezetés fortélyait". Még egyszer köszönöm, hogy hitt bennem és minden jót kí­vánok Neki és az autósiskolának! :)

2014-05-15

Alexandra

Vidák Csabánál jobb oktatót kívánni sem lehet:)Köszönöm neki a sok-sok türelmet.Csak ajánlani tudom mindenkinek. Toleráns, segí­tőkész, megértő és jó fej, lelkiismeretesen és naprakészen oktat! Örülök hogy Ő oktatott, és mindent köszönök neki.

2014-04-24

Adri

Köszönet Trinter Katalinnak, nagyon kedves és nyugodt oktató. Örülök, hogy őt választottam. Mindenkinek ajánlom!

2014-04-17

Faragó Csaba

Köszönet Trinter Katalinnak! Hatékony, türelmes oktató aki rávilágít a tanuló hiányosságaira és segít kijaví­tani azokat. Csak ajánlani tudom a Nebulót!